Takterrassen

Nedan finns bilder på vår fantastiska takterrass på 400m2. Trätrall av lättskött lärkträ. Duschhörna är iordningställd. Solvagnar utplacerade samt grillhörna med Webergrillar är på plats. Fyra sittgrupper placerade strategiskt i de fyra hörnen så att många sällskap kan utnyttja terrassen samtidigt men ändå får det privat. Växter som är utplacerade är vita doft
jasmine och blålila syren. Vi låter bilderna tala för sig själv.

Några citat från utvalda mäklarannonser kring takterrassen

Helt utan att överdriva kan man säga att denna föreningen har en utav Stockholms största och snyggaste takterrasser. 400 kvm med trätrall, duschhörna, sittgrupper, vackra växter och grillar. Med oslagbar utsikt i samtliga väderstreck njuter du av solen från morgon till kväll!

Erik Olsson

Förutom detta är föreningen känd för att ha en av Stockholms absolut vackraste takterrass om ca 400 kvm som medlemmaran får nyttja

Vision Fastighetsmäkleri

Fastigheten är i toppskick och att takterrassen är en av de absolut bästa och vackraste i hela Stockholm underlättar ju självklart mitt arbete också.

Vision Fastighetsmäkleri

Föreningen har en fantastisk takterrass om ca 400 kvm med utsikt över karlbergskanalen samt över Vasastans takåsar. Terassen är belägen i fyra vädersträck, vilket gör att solen flödar här hela dagen. Här finns det gott om bord och stolar, grill samt duschmöjligheter som medlemmarna i föreningen får nyttja fritt. Perfekt för varma sommardagar och ljumma kvällar i vänner och bekantas sällskap.

Erik Olsson

Stans finaste takterrass i huset.

Fastighetsbyrån

Föreningen har en unik solterrass om 400 kvm, den häftigaste i Stockholm, med fri vidsträckt utsikt över vatten och stadens takåsar. Terrassen nyttjas av föreningens medlemmar och har grillar, fem sittgrupper med bord och stolar, duschhörna, solsängar och planteringar.

Bostadsrättsspecialistern

Stockholms finaste gemensamma takterrass!

Erik Ohlsson

Unik fantastisk takterrass om 400 kvm med fri vidsträckt utsikt över vatten och stad samt himlen som tak, att nyttja för föreningens medlemmar. Utsikt mot Karlbergs sjö samt samtliga fyra väderstreck och solen som flödar från morgon till kväll.

Innerstadsspecialistern

Stockholms bästa takterrass på cirka 400 kvm!

Sight.se

Föreningen har Stockholms bästa takterrass (cirka 400kvm) med utsikt över Karlbergskanalen och Vasastans takåsar.

Fastighetsbyrån

Till föreningen hör en härlig takterrass med internationell klass om cirka 400 kvm med utemöbler, grillar, duschhörna och växter samt en underbar utsikt över Stockholm.

Eric Olsson

Tillgång till Stockholms kanske häftigaste takterrass om cirka 400 kvadratmeter där man har solsängar, dusch, klotgrillar och sittgrupper

Länsförsäkringar fastighetsförmedling